top of page

Visie

Bij gezonde concurrentie gaat het niet om een prijzenslag met winnaars en verliezers; het gaat om het maken van winst. Een dergelijke ‘profit-ability’ vraagt kennis en creativiteit van sales. Vibes for Fish zorgt samen met u voor een prestatiedoorbraak en duurzaam concurrentievoordeel.

 

Meer klantwaarde gaat u meer winst opleveren en daar kan Vibes for Fish u bij helpen. De vraag naar vis groeit, wereldwijde ontwikkelingen gaan snel, en de markt beweegt continu. Om balans in visvangst, productie en verkoop te krijgen, moeten producenten en afnemers goed samenwerken. Zo kan elke partij tot winstgevende resultaten komen en verder groeien.

 

Vibes for Fish komt als toegewijde onafhankelijke professional bij u aan boord. Ik bied praktische handvatten waarmee u obstakels overwint, uw klantcontacten en samenwerkingsverbanden uitbouwt en uw resultaat duurzaam verbetert. Verbinding leidt tot meer winst en vooral…. veel plezier!

Missie

De missie van Vibes for Fish is om haar partners te helpen vis als lekker en gezond voedingsproduct in vele variaties op een verantwoorde manier bij visliefhebbers op tafel te zetten. Zo kan deze industrie gestaag groeien. Iedere dag opnieuw met ongeëvenaarde, gedeelde passie!

kisspng-seafood-fish-market-top-choice-f

Developing Innovative Strategies, Achieving Growth

Willem Appeldorn

+31 (0) 621570314

  • Phone
  • Mail
  • LinkedIn
  • Adres
Willem op schip_edited_edited_edited.jpg
bottom of page