Wie is Vibes for Fish?

Mijn naam is Willem Appeldorn en in 2019 startte ik vanuit mijn passie voor sales binnen de internationale viswereld met Vibes for Fish. Ik heb jarenlange commerciële managementervaring binnen de internationale visbranche. Dit zet ik graag in voor nieuwe innovatieve projecten waardoor uw bedrijf kan groeien. Het is mijn doel om van mijn klanten leiders te maken en daarbij de kwaliteit van service én continuïteit te waarborgen.

Creatieve totaaloplossingen

Naast sales & new business development, ben ik een ondernemende en resultaatgerichte bruggenbouwer. Zodoende dat ik me als ‘een vis in het water’ voel in de dynamische Business-to-Business visbranche-omgeving. Op basis van gedegen analyse en intuïtie, ben ik altijd op zoek naar nieuwe creatieve totaaloplossingen. Door de jaren heen heb ik succesvolle projecten bij marktleiders geleid, belangen behartigd en diverse events, campagnes en workshops georganiseerd.

 

Uitstekend netwerk

Door mijn ervaring in de B2B visbranche wereldwijd, beschik ik over een uitstekend netwerk en heb ik kennis van uiteenlopende culturen waaronder Frankrijk, Japan, Spanje, VS. Daarnaast kan Vibes for Fish altijd terugvallen op gespecialiseerde professionals binnen disciplines als Finance, HR, Inkoop, Productie en Marketing. Met mijn kennis van de Engelse én Franse taal maak ik u graag wegwijs in de visbranche.

 

Interesse om met mij in contact te komen? Bel of mail!

Willem met BNers_edited.jpg

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

Willem Appeldorn

+31 (0) 621570314

  • Phone
  • Mail
  • LinkedIn
  • Adres
Willem op schip_edited_edited_edited.jpg